de Bruniquer Granollers España

Tipo
En venta
Habitaciones
3 Habitaciones
Baños
2 Baños
Zona

Sobre

PERQUÈ LA SITUACIÓ SÍ QUE IMPORTA. HABITATGES@ESPAICUBIC.

Què deu tenir el centre de Granollers que té tants addictes?

Doncs pels «empedreïts «amants de viure al costat de la Fonda Europa tenim bones notícies!

Una finca amb immillorable situació, amb ascensor, on l’esforç i el treball de l’arquitecte, tant per als materials com pels acabats de màxima qualitat es respira arreu.

Obres la porta de casa teva i ohhhhh quin menjador on la vista ja pot gaudir de la terrassa al fons, aquesta terrassa buscada tant a l´estiu com a l´hivern amb els seus sillonets i la seva tauleta per gaudir-la amb la família i els amics!

La qualitat i l’elegància es respira en totes les estançes; materials nobles que envelleixen els espais, només falta que li donis el teu toc de personalitat.

Amb 3 habitacions i 2 banys és fàcil que una família com la teva s´enamori d´aquest habitatge tant i tan especial, i vulguis venir a viure i a gaudir d´ aquest habitatge@espaicubic.

Mira’t bé les fotos i comença a imaginar com hi viuries de bé aquí.

VOLS SER TU EL PRIVILEGIAT?

PORQUE LA SITUACIÓN SÍ QUE IMPORTA. HABITATGES@ESPAICUBIC.

Qué debe de tener el centro de Granollers que tiene tantos adictos?

Pues por los «empedernidos «amantes de vivir junto a la Fonda Europa tenemos buenas noticias!

Una finca con inmejorable situación, con ascensor, donde el esfuerzo y el trabajo del arquitecto, tanto en los materiales como por los acabados de máxima calidad se respira en todas partes.

Obras la puerta de tu casa y ohhhhh qué comedor donde la vista ya puede disfrutar de la terraza al fondo, esta terraza buscada tanto en verano como en invierno con sus sillas y su mesa para disfrutarla con la familia y los amigos!

La calidad y la elegancia se respira en todas las habitaciones; materiales nobles que embellecen los espacios, solo falta que le des tu toque de personalidad.

Con 3 habitaciones y 2 baños es fácil que una familia como la tuya se enamore de esta vivienda tan y tan especial, y quieras venir a vivir y a disfrutar de este habitatge@espaicubic.

Mírate bien las fotos y empieza a imaginar como vivirías de bien aquí.

QUIERES SER TÚ LO PRIVILEGIADO?

Detalles

Tipo: En venta

Precio: €315,000

Habitaciones: 3

Baños: 2

id: 156138

Propiedades similares

€315,000

    Al enviar su mensaje está declarando que ha leído y acepta nuestra Política de uso de datos privados detallada en la siguiente columna.